ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Η εταιρεία

Διαθέτουμε υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό πάντα πρόθυμο και πανέτοιμο να εξυπηρετήσει τον καλοπροαίρετο πελάτη.

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις και έχουμε εγκατεστημένα συστήματα πελατών μας για DesktopVideoApplicationsDigitalVideononLinearEditingGraphic (CAD/CAM) Workstations,GPURenderingSystemsFileServersWebServersInternetCafeRenderingFarms, κ.ά

Εξειδικευόμαστε στο Hardware "White Box" Reselling, με δυνατότητα διανομής όλων των προϊόντων των επισήμων αντιπροσωπειών.

Κάνουμε διανομή προϊόντων χωρίς "παρωπίδες".  Αυτό σημαίνει ότι προϊόν χωρίς επιδόσεις και σωστές προδιαγραφές ακόμα και αν είναι γνωστής εταιρείας δεν προωθείται από εμάς.

Προωθούμε μόνο νέα τεχνολογικά προϊόντα, ποτέ ανακατασκευασμένα και μόνο μέσα από το Ελληνικό κανάλι διανομής ώστε να συνοδεύονται από πραγματικές εγγυήσεις.

Δεν είμαστε απλώς "box movers".  Πριν πουλήσουμε ένα προϊόν το δοκιμάζουμε !

Φυσικά η εταιρεία μας είναι Intel System Integrator, και AMD Reseller.

To μεγάλο πλεονέκτημα των build to order συστημάτων που κατασκευάζουμε – (βασισμένα σε πρωτοκλασάτες μητρικές της ASUS ) και που είναι η ειδικότητα μας - είναι ότι ο τελικός καταναλωτής την στιγμή της αγοράς εξασφαλίζει την αιχμή της τεχνολογίας σε προσιτή τιμή.

Η επιλογή νέων τεχνολογιών, ποιοτικών υλικών με τις σκληρότερες προδιαγραφές  και η υλοποίηση των ηλεκτρονικών υπολογιστών μέσα από τη γραμμή παραγωγής μας γίνεται με συνέπεια και με πολλαπλούς ελέγχους για την άρτια λειτουργία τους.  Το σκεπτικό μας είναι ότι η συναρμολόγηση τους είναι επιστήμη και τέχνη ταυτόχρονα.

Η φιλοσοφία μας είναι να συναρμολογούμε γρήγορους και σταθερούς αερόψυκτους ή υδρόψυκτους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με ισοσκελισμένες επιδόσεις στα υποσυστήματα τους.

Όσο για την εμφάνιση…… ”άπειρα” κουτιά σε διάφορες διαστάσεις με εσωτερικούς φωτισμούς ή με αφαιρετική σχεδίαση.

Δηλώνουμε την πλήρη αφοσίωση μας στα SSD (Solid State Drives) που είναι η λεωφόρος της ταχύτητας των μοντέρνων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Συνοψίζοντας με δύο λέξεις προτείνουμε και παρέχουμε τη "βέλτιστη λύση".

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ